| Yazanlarda |
|
gülay Editör

|
| Gönderen: 29-Haziran-10 Saat: 08:07 | Kayıtlı IP
|
|
|
amin saolun cünlesine benim kız 29 haftalık doğdu 3 ay küvezde kaldı tam olarak nezaman oldunu bilmiyorum ama kilosu birkilo 200 gramdı sizinki neden düşüyor özgürlük ben bayalamı yoksa beyle mi konuşuyorum ilginize teşekkür ediyorum iyi günler
|
| Yukarı dön |
|
| |
Özgürlük Editör

|
| Gönderen: 29-Haziran-10 Saat: 17:56 | Kayıtlı IP
|
|
|
Ben bayanim sizinki gibi cp li bir oglum var oglumda cp nin bir baska cesidi kasilmasi yok aksine onunda kaslari gevsek yani gücsüz cok kolay düsüyor dengesiz yürüyor benim oglum dogum esnasinda oksijensiz kaldi kendime cok yanlis bir doktor secmisim beni yönlendireceklerine dogumda hata yapmama sebep oldular kücük beyincik hasar gördü ama öyle yada böyle kizinizla ortak taraflari ikisininde oksijensiz kaldiklari simdi genizeti alinacak oglumun. kiziniz kac yasinda erken yasta tedavi herzaman daha fazla etkili oluyor.
|
| Yukarı dön |
|
| |
gülay Editör

|
| Gönderen: 30-Haziran-10 Saat: 05:58 | Kayıtlı IP
|
|
|
hayırlı sabahlah benim kızım üç ay sonra 3 yaşını bitirecek pazartesi kayseride nöröloji doktoruna konturole gidecez inş eşim doktora sor refleksolojiyi diyor tavsiye eder mi bilmem zaman gösterecek çünkü birileri eşime para tuzağı demişler ama ben inanıyorum
|
| Yukarı dön |
|
| |
Özgürlük Editör

|
| Gönderen: 30-Haziran-10 Saat: 11:40 | Kayıtlı IP
|
|
|
Doktorlar kesinlikle kabul etmiyor bunu bircok aileden duyuyorum ama kendileride tedavi edemiyorlar sarlatanlik diyorlar o zaman bize yol göstersinler kurtarsinlar cocuklarimizi oda yok! Belki refleksolojiden fayda görecekler iyilesecekler yoksa hasarli beynin caresi yok. Reflesoloji duydugum kadariyla önce sinirleri uyariyormus ve zamanla hücreler yenileniyormus öyleyse müthis
|
| Yukarı dön |
|
| |
gülay Editör

|
| Gönderen: 01-Temmuz-10 Saat: 05:33 | Kayıtlı IP
|
|
|
gerçektende öyle ben şu anda kayseriye gitmekten vaz geçecek gibiyim çünkü kasılmaları için kas gevşeticisi içiyordu ama kasılmaya faydası yoktu üç gündür içrmiyorum ve videodan gördüğüm masajı yapıyorum çocuk ellerini daha iyi açıyor bugün biberonunu tutup içtibabasıda farketti iki gün daha takip edip öyle karar vercem gitmeye
ama hiç canım istemiyor
Düzenleyen gülay 01-Temmuz-10 Saat: 05:34
|
| Yukarı dön |
|
| |