Etkin konularEtkin konular  Forum üyelerini gösterKullanıcı Listesi  Forumlarda AraAra  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş YapGiriş Yap
SEREBRAL PALSI
 Refleksoloji : SEREBRAL PALSI
Konu Konu: SEREBRAL PALSI REFLEKSOLOJI ILISKISI Cevap Yaz Yeni konu aç
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
gülay
Editör
Editör

Ülke: Turkey
Gönderen: 29-Haziran-10 Saat: 08:07 | Kayıtlı IP Alıntı  gülay

amin saolun cünlesine benim kız 29 haftalık doğdu 3 ay küvezde kaldı tam olarak nezaman oldunu bilmiyorum ama kilosu birkilo 200 gramdı sizinki neden düşüyor özgürlük ben bayalamı yoksa beyle mi konuşuyorum ilginize teşekkür ediyorum iyi günler
Yukarı dön İzle gülay's Özellikler Diğer mesajlarını ara: gülay Özel Mesaj Gönder Arkadaş listeme ekle

Özgürlük
Editör
Editör

Ülke: Germany
Gönderen: 29-Haziran-10 Saat: 17:56 | Kayıtlı IP Alıntı  Özgürlük

Ben bayanim sizinki gibi cp li bir oglum var oglumda cp nin bir baska cesidi kasilmasi yok aksine onunda kaslari gevsek yani gücsüz cok kolay düsüyor dengesiz yürüyor benim oglum dogum esnasinda oksijensiz kaldi kendime cok yanlis bir doktor secmisim beni yönlendireceklerine dogumda hata yapmama sebep oldular kücük beyincik hasar gördü ama öyle yada böyle kizinizla ortak taraflari ikisininde oksijensiz kaldiklari simdi genizeti alinacak oglumun. kiziniz kac yasinda erken yasta tedavi herzaman daha fazla etkili oluyor.
Yukarı dön İzle Özgürlük's Özellikler Diğer mesajlarını ara: Özgürlük Özel Mesaj Gönder Arkadaş listeme ekle

gülay
Editör
Editör

Gönderen: 30-Haziran-10 Saat: 05:58 | Kayıtlı IP Alıntı  gülay

hayırlı sabahlah benim kızım üç ay sonra 3 yaşını bitirecek pazartesi kayseride nöröloji doktoruna konturole gidecez inş eşim doktora sor refleksolojiyi diyor tavsiye eder mi bilmem zaman gösterecek çünkü birileri eşime para tuzağı demişler ama ben inanıyorum
Yukarı dön İzle gülay's Özellikler Diğer mesajlarını ara: gülay Özel Mesaj Gönder Arkadaş listeme ekle

Özgürlük
Editör
Editör

Ülke: Germany
Gönderen: 30-Haziran-10 Saat: 11:40 | Kayıtlı IP Alıntı  Özgürlük

Doktorlar kesinlikle kabul etmiyor bunu bircok aileden duyuyorum ama kendileride tedavi edemiyorlar sarlatanlik diyorlar o zaman bize yol göstersinler kurtarsinlar cocuklarimizi oda yok! Belki refleksolojiden fayda görecekler iyilesecekler yoksa hasarli beynin caresi yok. Reflesoloji duydugum kadariyla önce sinirleri uyariyormus ve zamanla hücreler yenileniyormus öyleyse müthis
Yukarı dön İzle Özgürlük's Özellikler Diğer mesajlarını ara: Özgürlük Özel Mesaj Gönder Arkadaş listeme ekle

gülay
Editör
Editör

Gönderen: 01-Temmuz-10 Saat: 05:33 | Kayıtlı IP Alıntı  gülay

gerçektende öyle ben şu anda kayseriye gitmekten vaz geçecek gibiyim çünkü kasılmaları için kas gevşeticisi içiyordu ama kasılmaya faydası yoktu üç gündür içrmiyorum ve videodan gördüğüm masajı yapıyorum çocuk ellerini daha iyi açıyor bugün biberonunu tutup içtibabasıda farketti iki gün daha takip edip öyle karar vercem gitmeye
ama hiç canım istemiyor

Düzenleyen gülay 01-Temmuz-10 Saat: 05:34

Eğer bu konuya cevap yazmak istiyorsanız ilk önce giriş
Eğer kayıtlı bir kullanıcı değilseniz ilk önce kayıt olmalısınız

Sayfa 2
  Cevap Yaz Yeni konu aç
Sayfayı yazdır Sayfayı yazdır

Git:
Sana Kapalı Yeni Konu açmak
Sana Kapalı Cevap yazmak
Sana Kapalı Mesaj silmek
Sana Kapalı Mesaj düzenlemek
Sana Kapalı Yeni anket açmak
Sana Kapalı Anketlere oy kullanmak